06 - 46 444 751

Terrasoverkapping

Geniet het hele jaar door van een overkapping op maat!

Een overkapping waar je trots op bent en waar je het hele jaar door van kan geniet. Koetsierbouw biedt u alle ruimte en denkt graag met u mee om uw project tot een succes te maken. Een overkapping is niet alleen mooi als bescherming tegen de schaduw in de zomer, maar kan ook in de winter gebruikt worden in combinatie met terrasverwarmers.

Een terrasoverkapping kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping met een dicht dak, maar kan ook worden gekozen voor een lichtkoepel, lichtstraat of spots. Voor de dakbedekkingen gebruiken wij bitumen of epdm. Wij kunnen ook uw terras aanleggen met vlonderplanken van een houtsoort naar keuze. Een overkapping is ook een mooie plek om bijvoorbeeld een jacuzzi onder te zetten, deze kunnen vaak ook in de winter goed gebruikt worden. Extra opties als een terrasverwarmer of inbouwspots kunnen wij ook voor u monteren.

Carport

Een carport beschermt de auto tegen weersinvloeden. Een ideale overkapping om auto’s of bedrijfswagens droog te parkeren.

Carport Douglas hout

Een carport van Douglas hout is een echte upgrade voor uw woning. Door de warme kleuren van het hout creëren we een functionele plek welke tegelijkertijd extra uitstraling geeft. Wij kunnen ook verlichting aanbrengen in het dak. Deze kan eventueel ook automatisch geschakeld worden middels een bewegingsmelder.

Carport Geïmpregneerd vuren hout

Een goedkopere variant van Douglas hout is een carport uitgevoerd met geïmpregneerd vuren hout. Dit is duurzaam en makkelijk te bewerken hout met een groene uitstraling. We kunnen indien gewenst de dakrand aftimmeren met Douglas hout, maat dit kan ook uitstekend met zetwerk. Zetwerk is de meest duurzame en onderhoudsarme oplossing voor het afwerken van de dakrand.

Carport Gemetseld

Wilt u een carport welke deels gemetseld is, bijvoorbeeld met dezelfde steen als uw woning? Wij kunnen dit voor u realiseren. Dit kan ook heel mooi als uitbreiding voor een geschakelde woning om zo voor beide huizen een overdekte plaats voor de auto te creëren. Vraag ons naar de mogelijkheden.